Oris%20web%20materials-10
77 01 94 90
Oris%20web%20materials-11
Bestill Time
Oris%20web%20materials-12
post@oris-harstad.no
Oris%20web%20materials-13
Facebook

Klinikken

Tannbehandling fra ORIS Dental Harstad

Klinikken

Velkommen til ORIS Dental Harstad, en topp moderne tannklinikk i hjertet av Harstad som stolt fører videre driften av en over 35 år gammel tradisjonsrik familiebedrift.

I februar 2012 åpnet vi dørene til en helt ny tannklinikk midt på Torvet i Harstad Sentrum. Vi holder til i 4. etasje, og fra alle rom er det vakker utsikt over innseilingen til Harstad.

På våre 550 kvm har vi 9 behandlingsrom, hvorav to utgjør en egen kirurgisk enhet. Klinikken er utstyrt med det mest moderne og pasientvennlige behandlingsutstyret som kan oppdrives. ORIS Dental Harstad stiller høye krav til sine ansatte, og alle våre ansatte videreutdanner seg fortløpende. Alle våre røntgenbilder er digitale, og vi har et eget røntgenrom hvor vi tar OPG (Panoramarøntgen/Orthopantomografi) og CBCT (Cone Beam Computed Tomografi) 

Vårt fokus er å gi både pasienter og ansatte det beste innenfor vår bransje!

På ORIS Dental Harstad arbeider en tannlegespesialist i Periodonti, 4 allmennpraktiserende tannleger, 2 tannpleiere, 1 sykepleier og 7 tannhelsesekretærer.  To av våre tannleger har også spesialkompetanse i implantatprotetikk (kroner, broer og proteser), og kan utføre disse behandlingene med refusjon fra HELFO (Helseøkonomiforvanltningen helfo.no).

Vi har også knyttet en anestesilege til klinikken, slik at pasienter som ønsker det, kan få utført tannbehandling i sedasjon.  Da sover du gjennom hele behandlingen.  I tillegg samarbeider vi med en radiolog som utfører røntgendiagnostikk for oss.

Implantater

Vi har ledende kompetanse og erfaring innen implantatbehandlinger, og vi utfører årlig flere hundre tannimplantatoperasjoner i tillegg til komplisert visdomstannkirurgi, oppbygging av kjeveben m.m. Vår kompetanse har gitt oss status som henvisingsklinikk for implantatkirurgi og implantatprotetikk.

Tradisjonell tannbehandling og laser

Vi utfører også alle former for tradisjonell tannbehandling på klinikken. Våre tannleger har lang erfaring med større restaureringer av nedslitte bitt og estetiske utbedringer. Mange av våre behandlinger utføres i dag med laser.

På ORIS Dental Harstad ønsker vi å tilby våre pasienter en behandling med høy faglig standard på alle plan. Vi gjør dette i en klinikk hvor det er lagt vekt på at rammene rundt ditt besøk skal gjøre det til en god og trygg opplevelse å komme til oss.

Vår behandlingsfilosofi er «Profesjonell og adekvat behandling, med et glimt i øyet».

Les mer om oss på disse sidene: